Produção, caracterização e aplicação de proteases de Bacillus sp. : Production, characterization and application of proteases from Bacillus sp.

Produção, caracterização e aplicação de proteases de Bacillus sp. : Production, characterization and application of proteases from Bacillus sp.

Fabiano Jares Contesini

TESE

Multilíngua

T/UNICAMP C767p

[Production, characterization and application of proteases from Bacillus sp.]

Campinas, SP : [s.n.], 2014.

183 p. : il.

Orientador: Hélia Harumi Sato

Tese (doutorado) - Universidade Estadual de Campinas, Faculdade de Engenharia de Alimentos

Resumo: Proteases bacterianas são enzimas de elevada importância comercial, amplamente aplicadas em diversas áreas como nas indústrias de detergentes, de alimentos, farmacêutica e têxtil. Este trabalho teve como principais objetivos selecionar entre 59 linhagens de Bacillus sp., da coleção de...

Abstract: Proteases are commercially relevant enzymes widely applied in several industrial areas, such as in detergent, food, pharmaceutical and textile industries. Proteases from Bacillus sp. can present advantages compared to the proteases from other sources, including better thermostability,...

Produção, caracterização e aplicação de proteases de Bacillus sp. : Production, characterization and application of proteases from Bacillus sp.

Fabiano Jares Contesini


										

Produção, caracterização e aplicação de proteases de Bacillus sp. : Production, characterization and application of proteases from Bacillus sp.

Fabiano Jares Contesini

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