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Influencia dos microorganismos Staphilococcus xylosus, Lactobacillus plantarum e Staphylococcus carnosus no perfil aromatico de salames de peru

Influencia dos microorganismos Staphilococcus xylosus, Lactobacillus plantarum e Staphylococcus carnosus no perfil aromatico de salames de peru

Inaldo de Antonio

TESE

Português

(Broch.)

T/UNICAMP An88i

[Use of starter cultures (Staphylococcus xylosus, Lactobacillus plantarum and Staphylococcus carnous) and the influences in the final aroma profile of dry fermented products made with turkey meat]

Campinas, SP : [s.n.], 2005.

170p. : il.

Orientador: Nelson J. Beraquet

Tese (doutorado) - Universidade Estadual de Campinas, Faculdade de Engenharia de Alimentos

Influencia dos microorganismos Staphilococcus xylosus, Lactobacillus plantarum e Staphylococcus carnosus no perfil aromatico de salames de peru

Inaldo de Antonio

										

Influencia dos microorganismos Staphilococcus xylosus, Lactobacillus plantarum e Staphylococcus carnosus no perfil aromatico de salames de peru

Inaldo de Antonio

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