Influencia dos microorganismos Staphilococcus xylosus, Lactobacillus plantarum e Staphylococcus carnosus no perfil aromatico de salames de peru
Inaldo de Antonio
TESE
Português
(Broch.)
T/UNICAMP An88i
[Use of starter cultures (Staphylococcus xylosus, Lactobacillus plantarum and Staphylococcus carnous) and the influences in the final aroma profile of dry fermented products made with turkey meat]
Campinas, SP : [s.n.], 2005.
170p. : il.
Orientador: Nelson J. Beraquet
Tese (doutorado) - Universidade Estadual de Campinas, Faculdade de Engenharia de Alimentos
Beraquet, Nelson José
Orientador
Lemos, Ana Lucia da Silva Correa
Avaliador
Franco, Maria Regina Bueno, 1948-2018
Avaliador
Terra, Nelcindo Nascimento
Avaliador
Pastore, Glaucia Maria, 1953-
Avaliador
Influencia dos microorganismos Staphilococcus xylosus, Lactobacillus plantarum e Staphylococcus carnosus no perfil aromatico de salames de peru
Inaldo de Antonio
Influencia dos microorganismos Staphilococcus xylosus, Lactobacillus plantarum e Staphylococcus carnosus no perfil aromatico de salames de peru
Inaldo de Antonio
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