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Extraction and hydrolysis in an automated in-line reactor as a technology for the valuation of cambuci (Campomanesia phaea Berg.) peel

Extraction and hydrolysis in an automated in-line reactor as a technology for the valuation of cambuci (Campomanesia phaea Berg.) peel

Juver Andrey Jimenez Moreno

DISSERTAÇÃO

Inglês

T/UNICAMP J564e

[Extração e hidrólise em reator automatizado in-line como tecnologia para a valorização da casca de cambuci (Campomanesia phaea Berg.)]

Campinas, SP : [s.n.], 2025.

1 recurso online (107 p.) : il., digital, arquivo PDF.

Orientadores: Tânia Forster-Carneiro, Maurício Ariel Rostagno

Dissertação (mestrado) - Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP), Faculdade de Engenharia de Alimentos

Resumo: O cambuci (Campomanesia phaea O. Berg) é um fruto nativo da Mata Atlântica brasileira, com diversos compostos bioativos que despertam interesse nas indústrias cosmética, farmacêutica e alimentar. O objetivo deste trabalho foi analisar os efeitos da extração e hidrólise utilizando água... Ver mais
Abstract: Cambuci (Campomanesia phaea O. Berg) is a native fruit of the Brazilian Atlantic Forest, containing various bioactive compounds that have sparked interest in the cosmetic, pharmaceutical, and food industries. The objective of this work was to analyze the effects of extraction and... Ver mais

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Aberto

Extraction and hydrolysis in an automated in-line reactor as a technology for the valuation of cambuci (Campomanesia phaea Berg.) peel

Juver Andrey Jimenez Moreno

										

Extraction and hydrolysis in an automated in-line reactor as a technology for the valuation of cambuci (Campomanesia phaea Berg.) peel

Juver Andrey Jimenez Moreno