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Composição e bioacessibilidade "in vitro" de carotenoides em alimentos para bebês

Composição e bioacessibilidade "in vitro" de carotenoides em alimentos para bebês

Adriele Hacke

TESE

Multilíngua

T/UNICAMP H115c

[Composition and "in vitro" bioaccessibility of carotenoids in baby food]

Campinas, SP : [s.n.], 2023.

1 recurso online (152 p.) : il., digital, arquivo PDF.

Orientadores: Lilian Regina Barros Mariutti, Marcella Camargo Marques

Tese (doutorado) - Universidade Estadual de Campinas, Faculdade de Engenharia de Alimentos

Resumo: Consumption of industrialized baby food is high worldwide, representing the only food source for many babies from 6 months of age. In this way, they must contain all the essential nutrients for the health of babies. Carotenoids, such as ß-carotene and ß-carotene (provitamin A), lutein, and... Ver mais
Abstract: Consumption of industrialized baby food is high worldwide, representing the only food source for many babies from 6 months of age. In this way, they must contain all the essential nutrients for the health of babies. Carotenoids, such as ß-carotene and ß-carotene (provitamin A), lutein, and... Ver mais

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