Terminal de consulta web

Processing black rice grains to obtain flour : influence of pretreatments on mass transfer, in vitro digestibility, and technological properties

Processing black rice grains to obtain flour : influence of pretreatments on mass transfer, in vitro digestibility, and technological properties

Newton C. Santos, Raphael Lucas J. Almeida, Maria Monique T. Saraiva, Virgínia M. de A. Silva, Francisca M. de Sousa, Thalis L. B. de Lima, Raniza de O. Carvalho, Mailson G. Gonçalves, Eugênia T. de V. Silva, Anastácia Maria M. C. N. André, Amanda P. da S. Nascimento, Manoel T. Leite Filho

ARTIGO

Inglês

Agradecimentos: The authors are grateful to the Federal University of Rio Grande do Norte and the Federal University of Campina Grande for technical support. Newton C. Santos and Raphael Lucas J. Almeida were supported by Coordenação de Aperfeiçoamento de Pessoal de Nível Superior. CONFLICT OF... Ver mais
Abstract: The objective of this work was to evaluate the processing of black rice grains to obtain flour and to verify the influence of pretreatments on mass transfer, in vitro digestibility, and technological properties. The grains were submitted to heat moisture treatment (HMT) with a final... Ver mais

COORDENAÇÃO DE APERFEIÇOAMENTO DE PESSOAL DE NÍVEL SUPERIOR - CAPES

001

Fechado

Processing black rice grains to obtain flour : influence of pretreatments on mass transfer, in vitro digestibility, and technological properties

Newton C. Santos, Raphael Lucas J. Almeida, Maria Monique T. Saraiva, Virgínia M. de A. Silva, Francisca M. de Sousa, Thalis L. B. de Lima, Raniza de O. Carvalho, Mailson G. Gonçalves, Eugênia T. de V. Silva, Anastácia Maria M. C. N. André, Amanda P. da S. Nascimento, Manoel T. Leite Filho

										

Processing black rice grains to obtain flour : influence of pretreatments on mass transfer, in vitro digestibility, and technological properties

Newton C. Santos, Raphael Lucas J. Almeida, Maria Monique T. Saraiva, Virgínia M. de A. Silva, Francisca M. de Sousa, Thalis L. B. de Lima, Raniza de O. Carvalho, Mailson G. Gonçalves, Eugênia T. de V. Silva, Anastácia Maria M. C. N. André, Amanda P. da S. Nascimento, Manoel T. Leite Filho

    Fontes

    Cereal chemistry (Fonte avulsa)