Terminal de consulta web

Encapsulation of phenolic compounds from pomegranate for application in gummy candies

Encapsulation of phenolic compounds from pomegranate for application in gummy candies

Mariana Pereira Silveira

TESE

Inglês

T/UNICAMP Si39e

[Encapsulação de compostos fenólicos de romã para aplicação em balas de goma]

Campinas, SP : [s.n.], 2023.

1 recurso online (161 p.) : il., digital, arquivo PDF.

Orientadores: Ana Silvia Prata, Izabela Dutra Alvim

Tese (doutorado) - Universidade Estadual de Campinas, Faculdade de Engenharia de Alimentos

Resumo: As balas de goma são produtos de confeitaria que podem ser produzidos com ingredientes naturais, visando um produto mais saudável. Os polifenóis do extrato de romã (PE) têm funções benéficas para os consumidores quando adicionados aos alimentos. Além disso, o encapsulamento desses... Ver mais
Abstract: Gummies are confectionery products that can be produced with natural ingredients aiming at a healthier product. Pomegranate extract (PE) polyphenols have beneficial functions for consumers when added to food. Furthermore, the encapsulation of these components allows for protection and... Ver mais

Aberto

Encapsulation of phenolic compounds from pomegranate for application in gummy candies

Mariana Pereira Silveira

										

Encapsulation of phenolic compounds from pomegranate for application in gummy candies

Mariana Pereira Silveira