Marine-derived fungi : diversity of enzymes and biotechnological applications

Marine-derived fungi : diversity of enzymes and biotechnological applications

Rafaella C. Bonugli-Santos, Maria R. dos Santos Vasconcelos, Michel R. Z. Passarini, Gabriela A. L. Vieira, Viviane C. P. Lopes, Pedro H. Mainardi, Juliana A. dos Santos, Lidia de Azevedo Duarte, Igor V. R. Otero, Aline M. da Silva Yoshida, Valker A. Feitosa, Adalberto Pessoa Jr, Lara D. Sette

ARTIGO

Inglês

The ocean is considered to be a great reservoir of biodiversity. Microbial communities in marine environments are ecologically relevant as intermediaries of energy, and play an important role in nutrient regeneration cycles as decomposers of dead and decaying organic matter. In this sense,...

COORDENAÇÃO DE APERFEIÇOAMENTO DE PESSOAL DE NÍVEL SUPERIOR - CAPES

CONSELHO NACIONAL DE DESENVOLVIMENTO CIENTÍFICO E TECNOLÓGICO - CNPQ

304103/2013-6; 301248/2010-9; 159488/2014

FUNDAÇÃO DE AMPARO À PESQUISA DO ESTADO DE SÃO PAULO - FAPESP

2009/18399-1; 2011/18769-3; 2008/06720-7; 2012/12622-3; 2013/12505-0; 2014/12430-2; 2013/00286-1; 2013/19486-0; 2013/08617-7

Aberto

Marine-derived fungi : diversity of enzymes and biotechnological applications

Rafaella C. Bonugli-Santos, Maria R. dos Santos Vasconcelos, Michel R. Z. Passarini, Gabriela A. L. Vieira, Viviane C. P. Lopes, Pedro H. Mainardi, Juliana A. dos Santos, Lidia de Azevedo Duarte, Igor V. R. Otero, Aline M. da Silva Yoshida, Valker A. Feitosa, Adalberto Pessoa Jr, Lara D. Sette

										

Marine-derived fungi : diversity of enzymes and biotechnological applications

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    Fontes

    Frontiers in microbiology

    Vol. 6 (Apr., 2015), n. art. 269