Precipitation of porcine insulin with carbon dioxide

Precipitation of porcine insulin with carbon dioxide

Alexandre Keiji Tashima, Marcel Ottens, Luuk A. M. Van der Wielen, Dennys E. Cintra, José R. Pauli, Pedro de Alcântara Pessôa Filho, Everson Alves Miranda

ARTIGO

Inglês

Agradecimentos: FAEPEX-UNICAMP

Recent works have pointed to the use of volatile electrolytes such as carbon dioxide (CO2) dissolved in aqueous solutions as a promising alternative to the precipitating agents conventionally used for protein recovery in the food and pharmaceutical industries. In this work we investigated...

CONSELHO NACIONAL DE DESENVOLVIMENTO CIENTÍFICO E TECNOLÓGICO - CNPQ

COORDENAÇÃO DE APERFEIÇOAMENTO DE PESSOAL DE NÍVEL SUPERIOR - CAPES

FUNDAÇÃO DE AMPARO À PESQUISA DO ESTADO DE SÃO PAULO - FAPESP

Fechado

Precipitation of porcine insulin with carbon dioxide

Alexandre Keiji Tashima, Marcel Ottens, Luuk A. M. Van der Wielen, Dennys E. Cintra, José R. Pauli, Pedro de Alcântara Pessôa Filho, Everson Alves Miranda

										

Precipitation of porcine insulin with carbon dioxide

Alexandre Keiji Tashima, Marcel Ottens, Luuk A. M. Van der Wielen, Dennys E. Cintra, José R. Pauli, Pedro de Alcântara Pessôa Filho, Everson Alves Miranda

    Fontes

    Biotechnology and bioengineering

    Vol. 103, no. 5 (2009), p. 909-919