Please use this identifier to cite or link to this item: http://repositorio.unicamp.br/jspui/handle/REPOSIP/254823
Type: TESE
Degree Level: Doutorado
Title: Caracterização físico-química, compostos fenólicos majoritários da fruta e atividade antioxidante da geléia de cambuci (campomanesia phaea O. Berg.)
Title Alternative: Physicochemical characterization, major phenolic compounds of fruit and antioxidant activity of jam cambuci
Author: Bagetti, Milena, 1983-
Advisor: Prado, Marcelo Alexandre, 1966-
Subject: Compostos fenólicos
Frutas tipicas brasileiras
Atividade antioxidante
Editor: [s.n.]
Citation: BAGETTI, Milena. Caracterização físico-química, compostos fenólicos majoritários da fruta e atividade antioxidante da geléia de cambuci (campomanesia phaea O. Berg.). 2014. 110 p. Tese (doutorado) - Universidade Estadual de Campinas, Faculdade de Engenharia de Alimentos, Campinas, SP. Disponível em: <http://www.repositorio.unicamp.br/handle/REPOSIP/254823>. Acesso em: 24 ago. 2018.
Date Issue: 2014
Appears in Collections:FEA - Tese e Dissertação

Files in This Item:
File SizeFormat 
Bagetti_Milena_D.pdf1.43 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.