Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 228 (Search time: 0.003 seconds).
Item hits:
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)AdvisorType
2019Implementation of a pseudocontinuous process of supercritical fluid fractionation with subsequent purification and recycling of solvent in pilot scale : Implementação de um processo pseudocontínuo de fracionamento com fluido supercrítico com subsequente purificação e reciclo de solvente em escala pilotoDel Castillo Torres, Ricardo Abel, 1974-Petenate, Maria Angela de Almeida Meireles, 1953-TESE DIGITAL
2016Processamento da polpa de tucumã-do-amazonas (Astrocaryum aculeatum) em conserva e avaliação da estabilidade durante o armazenamentoCanto, Alisson dos Reis, 1987-Prado, Marcelo Alexandre, 1966-TESE DIGITAL
2016Passion fruit (Passiflora edulis) peel flour = effect in oxidative stress of obesity and tumoral cell proliferation = Farinha da casca de maracujá amarelo (Passiflora Edulis): efeito no estresse oxidativo da obesidade e na proliferação de células tumoraisMorandi Vuolo, Milena, 1984-Maróstica Junior, Mário Roberto, 1980-; Junior, Mario Roberto MarosticaTESE DIGITAL
2019Spore forming bacteria throughout cocoa powder processing : incidence, genotypic characterization and impact of the process = Bactérias esporuladas na cadeia produtiva do cacau em pó: incidência, caracterização genotípica e impacto do processoPereira, Ana Paula Maciel, 1983-Sant'Ana, Anderson de Souza, 1979-TESE DIGITAL
2019Effect of dinamic high pressure on the physical, chemical, and nutritional properties of okara : Efeito da alta pressão dinâmica nas propriedades físicas, químicas e nutricionais de okaraMartins, Fabiana de Oliveira, 1982-Netto, Flavia Maria, 1957-TESE DIGITAL
2016Avaliação de produto diet a base de açaí juçara (Euterpe edulis Martius) e seus efeitos antiobesogênico, anti-inflamatório e antioxidante em adolescentes obesos  Huber, Karina, 1985-Pastore, Glaucia Maria, 1953-TESE DIGITAL
2016Caracterização química, perfil sensorial e capacidade antioxidante de vinhos varietais Merlot ("Vitis vinifera L.") produzidos em diferentes regiões brasileiras = Chemical characterization, sensory profile and antioxidant capacity of Merlot monovarietal red wines ("Vitis vinifera L.") from different regions in BrazilArcari, Stefany Grützmann, 1984-Godoy, Helena Teixeira, 1957-TESE DIGITAL
2016Sequential extraction of bioactive compounds from industrial by-products of passion fruit (Passiflora edulis sp.) using pressurized fluids = Extração sequencial de compostos bioativos de subprodutos industriais de maracujá amarelo (Passiflora edulis sp.) utilizando fluidos pressurizadosViganó, Juliane, 1985-Martínez, Julian, 1976-TESE DIGITAL
2016Bioacessibilidade de cálcio, ferro e zinco em extrato de soja e no melhoramento da disponibilidade de minerais por meio da fitase, da germinação e do tratamento térmicoTheodoropoulos, Viviane Cristina Toreti, 1984-Pallone, Juliana Azevedo Lima, 1977-TESE DIGITAL
2016Detection of sophisticated fraud in olive oil using official methodologies and DNA melecular markers = Detecção de fraudes sofisticadas em azeite de oliva utilizando metodologias oficias e marcadores moleculares de DNAFernandes, Gabriel Deschamps, 1988-Barrera Arellano, Daniel, 1953-; Arellano, Daniel Barrera, 1953-TESE DIGITAL