Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 183 (Search time: 0.003 seconds).
Item hits:
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)AdvisorType
2016Enzymatic biotransformation of red and white grape pomace and their in vitro antioxidant and anti-inflammatory effects = Biotransformação enzimática de resíduos de vinificação de uvas tinta e branca e seus efeitos antioxidante e anti-inflamatório in vitroMartins, Isabela Mateus, 1985-Macedo, Gabriela Alves, 1971-TESE DIGITAL
2016Avaliação e caracterização dos compostos bioativos da atemóia (Annona cherimola Mill x Annona squamosa L.) = Atemoya (Annona cherimola Mill x Annona squamosa L.) : evaluation and characterization of bioactive compoundsMoraes, Maria Rosa de, 1985-Godoy, Helena Teixeira, 1957-TESE DIGITAL
2018Extração de óleos vegetais em coluna de leito fixo : equilíbrio, cinética, modelagem e simulação = Vegetable oils extraction in packed bed: equilibrium, kinetics, modeling and simulationSampaio Neto, Oscar Zalla, 1967-Meirelles, Antonio Jose de Almeida, 1958-TESE DIGITAL
2018"In vitro" evaluation of anti-inflammatory, anti-lipogenic, estrogenic, and neuroprotective potential of biotransformed soy extracts : Avaliação "in vitro" do potencial anti-inflamatório, antilipogênico, estrogênico e neuroprotetor de extratos biotransformados de sojaAlves de Ávila, Amanda Rejane, 1984-Macedo, Juliana Alves, 1982-TESE DIGITAL
2019Estudos de viabilidade tecnológica na síntese enzimática de galacto-oligossacarídeos utilizando permeado de soro de leite   : Technological viability studies on enzymatic synthesis of galacto-oligosaccharides using whey permeate  Mano, Mario Cezar Rodrigues, 1981-Pastore, Glaucia Maria, 1953-TESE DIGITAL
2017Estudo do efeito de polifenóis de chás biotransformados por tanase imobilizada na inibição de diabetes e obesidade : modelos in vitro = Study of the biotransformed teas polyphenols by immobilized tannase on inhibition of diabetes and obesity: in vitro modelsRoberto, Bruna Sampaio, 1987-Macedo, Gabriela Alves, 1971-TESE DIGITAL
2017Pulp oil and leaves infusion from avocado Hass variety associated with physical activity in the treatment of the injuries caused by obesity : Azeite da polpa e infusão das folhas do avocado da variedade Hass associado à atividade física no tratamento dos danos causados pela obesidadeFurlan, Cibele Priscila Busch, 1985-Maróstica Junior, Mário Roberto, 1980-TESE DIGITAL
2017Desenvolvimento de métodos analíticos para quantificação de tocóis e de alfa e beta caroteno em óleos vegetais : aplicação em dados de equilíbrio líquido-líquido de sistemas graxos = Development of analytical methods for quantification of tocols and alpha and beta carotene in vegetable oils: application in liquid-liquid equilibrium data os fatty systemsAnsolin, Marina, 1987-Batista, Eduardo Augusto Caldas, 1966-TESE DIGITAL
2017Probiotic "Bacillus" : behavior during food processing, "in vitro" and "in vivo" functionality, modulation of gut microbiota and health impacts = "Bacillus" probióticos: respostas ao processamento de alimentos, funcionalidade "in vitro" e "in vivo", modulação da microbiota intestinal e impactos à saúdeAlmada, Carine Nunes de, 1986-Sant'Ana, Anderson de Souza, 1979-TESE DIGITAL
2017Paraprobiotics : impact of inactivation methods on their efficacy, stability in food and health benefits = Paraprobióticos: impacto de métodos de inativação sobre a eficácia, estabilidade em alimentos e efeitos benéficos à saúdeAlmada, Caroline Nunes de, 1986-Sant'Ana, Anderson de Souza, 1979-TESE DIGITAL