Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 16 (Search time: 0.018 seconds).
Item hits:
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)AdvisorType
2016Avaliação e caracterização dos compostos bioativos da atemóia (Annona cherimola Mill x Annona squamosa L.) = Atemoya (Annona cherimola Mill x Annona squamosa L.) : evaluation and characterization of bioactive compoundsMoraes, Maria Rosa de, 1985-Godoy, Helena Teixeira, 1957-TESE DIGITAL
2017Desenvolvimento de bebida mista de vegetais e avaliação da capacidade antioxidante e prebiótica in vitroPimentel-Souza, Jane Delane Reis, 1986-Pastore, Glaucia Maria, 1953-TESE DIGITAL
2016Extração de compostos bioativos da folha da gravioleira (Annona muricata L.) e concentração dos extratos por ultra e nanofiltração = Extraction of bioactive compounds from Annona muricata L. leaves and concentration of the extracts by ultra and nanofiltrationMoraes, Ingrid Vieira Machado de, 1977-Schmidt, Flávio Luís, 1967-TESE DIGITAL
2017Phenolic compunds and antioxidant capacity of açaí pulp ("Euterpe oleracea" Mart.) = effect of high pressure processing in comparison to thermal pasteurization of purple açaí and a study on "white açaí" = Compostos fenólicos e capacidade antioxidante em polpa de açaí ("Euterpe Oleracea" Mart.): efeito da alta pressão hidrostática em comparação a pasteurização térmica do açaí roxo e estudo do "açaí branco"Silveira, Tayse Ferreira Ferreira da, 1988-Godoy, Helena Teixeira, 1957-TESE DIGITAL
2016Sequential extraction of bioactive compounds from industrial by-products of passion fruit (Passiflora edulis sp.) using pressurized fluids = Extração sequencial de compostos bioativos de subprodutos industriais de maracujá amarelo (Passiflora edulis sp.) utilizando fluidos pressurizadosViganó, Juliane, 1985-Martínez, Julian, 1976-TESE DIGITAL
2016Caracterização química, perfil sensorial e capacidade antioxidante de vinhos varietais Merlot ("Vitis vinifera L.") produzidos em diferentes regiões brasileiras = Chemical characterization, sensory profile and antioxidant capacity of Merlot monovarietal red wines ("Vitis vinifera L.") from different regions in BrazilArcari, Stefany Grützmann, 1984-Godoy, Helena Teixeira, 1957-TESE DIGITAL
2017Berry fruits = preventive action against metabolic diseases and cognitive impairment = Frutas vermelhas: ação preventiva contra doenças metabólicas e danos cognitivosBatista, Ângela Giovana, 1985Maróstica Junior, Mário Roberto, 1980-TESE DIGITAL
2017Effect of the use of polyols and açai (Euterpe oleracea Mart.) on the physicochemical, sensory and technological characteristics of chewy candies = Efeito do uso de polióis e açaí (Euterpe oleracea Mart.) nas características físico-químicas, sensoriais e tecnológicas de balas mastigáveisSilva, Lidiane Bataglia da, 1981-Efraim, Priscilla, 1978-TESE DIGITAL
2017Avaliação dos efeitos antioxidantes, hipocolesterolêmico e antitumoral da semente e óleo de chiaOliveira Alves, Sheila Cristina de, 1977-Prado, Marcelo Alexandre, 1966-TESE DIGITAL
2018Effects of protein-phenolic compounds interactions on the allergenicity of whey protein isolate : Efeito das interações de proteínas com compostos fenólicos na alergenicidade de isolado proteico do soro de leitePessato, Tássia Batista, 1989-Netto, Flavia Maria, 1957-TESE DIGITAL