Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-8 of 8 (Search time: 0.019 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)AdvisorType
2015Compostos bioativos do abricó (Mammea americana) fruta da região amazônica brasileiraVasconcelos, Pollyane da Silva Ports Marçal de, 1985-Godoy, Helena Teixeira, 1957-TESE DIGITAL
2016Estudo de frutos do cerrado : quantificação de oligossacarídeos, fenólicos totais e avaliação da capacidade antioxidanteRossato, Ana Stela, 1982Pastore, Glaucia Maria, 1953-TESE DIGITAL
2015Byproducts of araticum and pequi = study of antioxidant activity of bioactive compounds in the protection of oxidative stress = Subprodutos de araticum e pequi: estudo da atividade antioxidante dos compostos bioativos na proteção ao estresse oxidativoOliveira, Maysa do Vale, 1988-Pastore, Glaucia Maria, 1953-TESE DIGITAL
2017Aqueous extract of jaboticaba peel (Myrciaria jaboticaba) : antioxidant, anti-inflammatory effects and impact on intestinal microbiota in healthy rats and with TNBS-induced colitis = Extrato aquoso da casca de jabuticaba (Myrciaria jaboticaba): efeito antioxidante, anti-inflamatório e sobre a microbiota intestinal de ratos saudáveis e com colite induzida por TNBSDa Silva, Juliana Kelly, 1987-Maróstica Junior, Mário Roberto, 1980-TESE DIGITAL
2018Brazilian jabuticabas   : phenolic characterization, capacity of deactivation of reactive species of oxygen and nitrogen and antiproliferative potential in prostate and breast tumor cells  Paludo, Michelly Cristiane, 1986-Godoy, Helena Teixeira, 1957-TESE DIGITAL
2018Vinho Syrah do Vale do São Francisco : caracterização físico-química, perfil sensorial e estudo de consumidor = Syrah wine from São Francisco Valley: physico-chemical characterization, sensory profile and consumer studyAlencar, Natália Manzatti Machado, 1988-Behrens, Jorge Herman, 1972-TESE DIGITAL
2017Atividade anti-Salmonella e antioxidante de uma blenda de óleos essenciais para uso em dietas de frangos de corte = Anti-Salmonella and antioxidant activities of essential oils blend for use in broiler dietsFigueiredo, Adriana Nogueira, 1973-Duarte, Marta Cristina Teixeira, 1960-TESE DIGITAL
2018Spray chilling technique to obtain solid lipid microparticles containing ginger oleoresin = Utilização da técnica de "spray chilling" para obtenção de micropartículas lipídicas sólidas como carreadoras de oleoresina de gengibreOriani, Vivian Boesso, 1986-Hubinger, Miriam Dupas, 1957-TESE DIGITAL