Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 49 (Search time: 0.008 seconds).
Item hits:
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)AdvisorType
2017Estudo do efeito de polifenóis de chás biotransformados por tanase imobilizada na inibição de diabetes e obesidade : modelos in vitro = Study of the biotransformed teas polyphenols by immobilized tannase on inhibition of diabetes and obesity: in vitro modelsRoberto, Bruna Sampaio, 1987-Macedo, Gabriela Alves, 1971-TESE DIGITAL
2017Pulp oil and leaves infusion from avocado Hass variety associated with physical activity in the treatment of the injuries caused by obesity : Azeite da polpa e infusão das folhas do avocado da variedade Hass associado à atividade física no tratamento dos danos causados pela obesidadeFurlan, Cibele Priscila Busch, 1985-Maróstica Junior, Mário Roberto, 1980-TESE DIGITAL
2017Desenvolvimento de métodos analíticos para quantificação de tocóis e de alfa e beta caroteno em óleos vegetais : aplicação em dados de equilíbrio líquido-líquido de sistemas graxos = Development of analytical methods for quantification of tocols and alpha and beta carotene in vegetable oils: application in liquid-liquid equilibrium data os fatty systemsAnsolin, Marina, 1987-Batista, Eduardo Augusto Caldas, 1966-TESE DIGITAL
2017Probiotic "Bacillus" : behavior during food processing, "in vitro" and "in vivo" functionality, modulation of gut microbiota and health impacts = "Bacillus" probióticos: respostas ao processamento de alimentos, funcionalidade "in vitro" e "in vivo", modulação da microbiota intestinal e impactos à saúdeAlmada, Carine Nunes de, 1986-Sant'Ana, Anderson de Souza, 1979-TESE DIGITAL
2017Paraprobiotics : impact of inactivation methods on their efficacy, stability in food and health benefits = Paraprobióticos: impacto de métodos de inativação sobre a eficácia, estabilidade em alimentos e efeitos benéficos à saúdeAlmada, Caroline Nunes de, 1986-Sant'Ana, Anderson de Souza, 1979-TESE DIGITAL
2017Processamento de polpa de açaí (Euterpe oleracea Martius) por tecnologia de alta pressão isostática : Açaí pulp (Euterpe oleracea Martius) processing by high isostatic Açaí pulp (Euterpe oleracea Martius) processing by high isostaticJesus, Ana Laura Tiberio de, 1981-Cristianini, Marcelo, 1964-TESE DIGITAL
2017Moxidectina em tecidos de cordeiros : desenvolvimento e validação de método analítico por LC-MS/MS e sua aplicação em estudo de depleção de resíduosCruz, Michelle Del Bianchi Amarante, 1982-Reyes, Felix Guillermo Reyes, 1948-TESE DIGITAL
2017Resistência de esporos de "Bacillus cereus" ao processo de secagem por atomização : "Bacillus cereus" spore resistance to the spray drying process for milk powder yieldAlvarenga, Veronica Ortiz 1983-Sant'Ana, Anderson de Souza, 1979-TESE DIGITAL
2017Avaliação da sobrevivência de esporos de Bacillus sp. probióticos em matrizes alimentares e seus efeitos à saúdeSoares, Mariana Batista, 1987-Sant'Ana, Anderson de Souza, 1979-TESE DIGITAL
2017Produção de álcool isoamílico integrada à produção de etanol hidratado : otimização, integração energética e avaliação econômica do processo = Isoamyl alcohol production integrated with hydrous ethanol production: otimization, heat integration and economic evaluationOliveira, Magno José, 1985-Batista, Eduardo Augusto Caldas, 1966-TESE DIGITAL