Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 53 (Search time: 0.025 seconds).
Item hits:
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)AdvisorType
2016Enzymatic biotransformation of red and white grape pomace and their in vitro antioxidant and anti-inflammatory effects = Biotransformação enzimática de resíduos de vinificação de uvas tinta e branca e seus efeitos antioxidante e anti-inflamatório in vitroMartins, Isabela Mateus, 1985-Macedo, Gabriela Alves, 1971-TESE DIGITAL
2016Avaliação e caracterização dos compostos bioativos da atemóia (Annona cherimola Mill x Annona squamosa L.) = Atemoya (Annona cherimola Mill x Annona squamosa L.) : evaluation and characterization of bioactive compoundsMoraes, Maria Rosa de, 1985-Godoy, Helena Teixeira, 1957-TESE DIGITAL
2016Casca de jabuticaba (Myrciaria Jaboticaba (Vell.) Berg) liofilizada e chá da casca de jabuticaba liofilizada como estratégias no combate à síndrome metabólica e estresse oxidativo = Freeze-dried jaboticaba (Myrciaria Jaboticaba (Vell.) Berg) peel and freeze-dried jaboticaba peel tea as strategy against metabolic syndrome and oxidative stressLenquiste, Sabrina Alves, 1987-Maróstica Junior, Mário Roberto, 1980-TESE DIGITAL
2016Produção, caracterização bioquímica e aplicação de L-asparaginase fúngicaDias, Fernanda Furlan Gonçalves, 1986-Sato, Helia Harumi, 1952-TESE DIGITAL
2016Whole sorghum flour and its fractions = effects on obesity and comorbidities = Farinha de sorgo integral e suas frações: efeitos na obesidade e comorbidatesMoraes, Érica Aguiar, 1986-Maróstica Junior, Mário Roberto, 1980-; Junior, Mario Roberto MarosticaTESE DIGITAL
2016Evaluation of chia seed and oil (Salvia Hispanica L.) potential in the prevention and treatment of obesity and comorbidities induced by high fat and high carbohydrate diet in vivo = Avaliação do potencial da semente e do óleo de chia (Salvia Hispanica L.) na prevenção e no tratamento da obesidade e comorbidades induzidas por dieta hiperlipídica e hiperglicídica in vivoCampos, Rafaela da Silva Marineli, 1986-Maróstica Junior, Mário Roberto, 1980-; Junior, Mario Roberto MarosticaTESE DIGITAL
2016Avaliação técnico-econômica do processo de obtenção de extrato de cúrcuma utilizando CO2 supercrítico e estudo da distribuição de temperatura no leito durante a extração   = Technical and economic evaluation of the process of obtaining turmeric extract using supercritical CO2 and temperature distribution study in the bed during the extraction  Carvalho, Pedro Ivo Nunes de, 1988-Petenate, Maria Angela de Almeida Meireles, 1953-TESE DIGITAL
2016Atividade de óleos essenciais sobre cepas de "S. aureus" associadas à mastite bovina : inibição do biofilme e ocorrência de hormesisSantos, Aline Francielle da Silva dos, 1987-Duarte, Marta Cristina Teixeira, 1960-TESE DIGITAL
2016Addition of natural products with antioxidant action and flaxseed oil in swine diets = effects on meat and meat product = Adição de produtos naturais com ação antioxidante e de óleo de linhaça em dietas de suínos: efeitos sobre a carne e produto cárneoBernardi, Daniela Miotto, 1986Sgarbieri, Valdemiro Carlos, 1932-TESE DIGITAL
2016Síntese, caracterização e avaliação nutricional in vivo de lipídios de baixo valor calórico por incorporação de ácido behênicoMoreira, Débora Kono Taketa, 1986-Macedo, Gabriela Alves, 1971-TESE DIGITAL