Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 45 (Search time: 0.012 seconds).
Item hits:
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)AdvisorType
2014Development of pitanga nectar with different sweeteners by sensory analysis: ideal pulp dilution, ideal sweetness, and sweetness equivalenceFreitas, Mírian Luisa Faria; Dutra, Mariana Borges de Lima; Bolini, Helena Maria André-Artigo
2006Perfil sensorial de iogurte light, sabor pêssegoSantana, Ligia R. R.; Santos, Lílian C. S.; Natalicio, Maria A.; Bernal-Mondragon, Olga L.; Elias, Elede M.; Silva, Camila B.; Zepka, Leila Q.; Martins, Isabela S. L.; Vernaza, Maria G.; Castillo-Pizarro, Cintya; Bolini, Helena M. A.-Artigo
2008Avaliação do perfil sensorial de chá light sabor pêssegoOsawa, Cibele Cristina; Ferrari, Cristhiane Caroline; Siqueira, Priscila Becker; Brito, Carlos Alexandre Koguishi de; Sanvido, Gustavo Braga; Botelho, Adriana Prais; Alves, Leonardo Rangel; Cardoso, Cláudio Fernandes; Moraes, Viviane Helena Ferreira; Melo, Lauro Luís Martins Medeiros de; Ribeiro, Ana Paula Badan; Bolini, Helena Maria André-Artigo
2014Desenvolvimento de terminologia descritiva para warmed-over flavor em carne assada bovinaLage, Moacir Evandro; Godoy, Helena Teixeira; Bolini, Helena Maria André; Oliveira, Raphael Rocha de; Oliveira, Antônio Nonato de; Nicolau, Edmar Soares; Rezende, Cíntia Silva Minafra e-Artigo
1998Efeito da berinjela sobre os lípides plasmáticos, a peroxidação lipídica e a reversão da disfunção endotelial na hipercolesterolemia experimentalJorge, Paulo Afonso Ribeiro; Neyra, Lidia C.; Osaki, Regina M.; Almeida, Eros de; Bragagnolo, Neura-Artigo
2011Consumer acceptability and purchase intent of probiotic yoghurt with added glucose oxidase using sensometrics, artificial neural networks and logistic regressionCruz, Adriano G.; Cadena, Rafael S.; Faria, José A. F.; Oliveira, Carlos A. F.; Cavalcanti, Rodrigo N.; Bona, Evandro; Bolini, Helena M. A.; Silva, Maria Aparecida A. P. da-Artigo
2012Avaliação do perfil sensorial e teste de consumidor de batata palhaSantos, Bibiana Alves dos; Formighieri, Raquel; Martins, Adriele; Ribeiro, Maria Cecília Enes; Maus, Diogo; Ignácio, Ana Karoline Ferreira; Fontana, Larissa; Bedoya, Noelia; Paula Junior, Aparecido; Bolini, Helena Maria André-Artigo
2014Sensory profile and drivers of liking for grape nectar among smoker and nonsmoker consumersVoorpostel, Cristiane Ramos; Dutra, Mariana Borges de Lima; Bolini, Helena Maria André-Artigo
2010Validação e estimativa da incerteza de método para análise de licopeno e β-caroteno em polpa de tomate por cromatografia líquida de alta eficiênciaAlves, Adriana Barreto; Silva, Marta Gomes da; Carvalho, Paulo Roberto Nogueira; Vissotto, Lizziane Cynara; Bragagnolo, Neura-Artigo
2013Sensory and physicochemical evaluation of acerola nectar sweetened with sucrose and different sweetenersDutra, Mariana Borges de Lima; Bolini, Helena Maria André-Artigo