Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 64 (Search time: 0.012 seconds).
Item hits:
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)AdvisorType
1997Estudo reologico do suco de manga : efeito dos solidos insoluveisBezerra, Jose Raniere Mazile VidalGasparetto, Carlos Alberto, 1945-DISSERTAÇÃO
2016Manufacture of probiotic Minas Frescal cheese with Lactobacillus casei ZhangDantas, Aline B.; Jesus, Vitor F.; Silva, Ramon; Almada, Carine N.; Esmerino, E. A.; Cappato, Leandro P.; Silva, Marcia C.; Raices, Renata S. L.; Cavalcanti, Rodrigo N.; Carvalho, Celio C.; Sant’Ana, Anderson S.; Bolini, Helena M. A.; Freitas, Monica Q.; Cruz, Adriano G.-Artigo
2016Effect of incorporation of antioxidants on the chemical, rheological, and sensory properties of probiotic petit suisse cheesePereira, E. P. R.; Cavalcanti, R. N.; Esmerino, E. A.; Silva, R.; Guerreiro, L. R. M.; Cunha, R. L.; Bolini, H. M. A.; Meireles, M. A.; Faria, J. A. F.; Cruz, A. G.-Artigo
1995Redução da viscosidade em suco de laranja concentrado com tratamento enzimaticoOnofre, Patricia MariaJardine, Jose GilbertoDISSERTAÇÃO
2014Sistemas auto-organizáveis formados por TCM, etanol e surfactantes de grau alimentício: efeito da temperatura e das concentrações de surfactante, co-surfactante e águaSantana, Rejane de Castro, 1983-Cunha, Rosiane Lopes da, 1967-TESE
2000Comportamento reologico da polpa de manga (Mangifera indica L-Keitt)Bezerra, Jose Raniere Mazile VidalGasparetto, Carlos Alberto, 1945-TESE
2000Reologia do suco de acerola : efeito da concentração e da temperaturaSilva, Fernando Cascardo daGasparetto, Carlos Alberto, 1945-DISSERTAÇÃO
2000Comportamento reologico do ovo integral, gema e clara nas formas pasteurizada e reconstituidaOhata, Sueli MarieViotto, Luiz Antonio, 1954-; Viotto, Luiz Antonio; Viotto, Luiz Antonio; Viotto, Luiz AntonioDISSERTAÇÃO
2000Comportamento termo-mecanico do "compound" (chocolate composto)Lima, Daniela Mara Augimeri de GoesGasparetto, Carlos Alberto, 1945-DISSERTAÇÃO
2000Uso da tecnologia de barreiras na obtenção da polpa de açai e sua caracterização reologicaCarneiro, Fernanda Ribeiro Burgel DiasHubinger, Miriam Dupas, 1957-DISSERTAÇÃO