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2012Inactivation of Salmonella during cocoa roasting and chocolate conchingdo Nascimento, MD; Brum, DM; Pena, PO; Berto, MI; Efraim, P-Artigo de periódico
2011Mycobiota of cocoa: From farm to chocolateCopetti, MV; Iamanaka, BT; Frisvad, JC; Pereira, JL; Taniwaki, MH-Artigo de periódico
2011Aflatoxigenic fungi and aflatoxin in cocoaCopetti, MV; Iarnanaka, BT; Pereira, JL; Fungaro, MH; Taniwaki, MH-Artigo de periódico
2014Assessment Of Robustness On Analysis Using Headspace Solid-phase Microextraction And Comprehensive Two-dimensional Gas Chromatography Through Experimental Designs.Oliveira, Luciana F; Braga, Soraia C G N; Filgueiras, Paulo R; Augusto, Fabio; Poppi, Ronei J-Artigo de periódico
1-May-1999Determinação de substitutos da manteiga de cacau em coberturas de chocolate através da análise de triacilgliceróisMINIM, Valéria Paula Rodrigues; CECCHI, Heloísa Máscia; MINIM, Luis Antonio-Artigo de periódico
2011Influência de lecitina e PGPR no processo de microestruturação de chocolate amargoStroppa, Valter Luís ZulianiKieckbusch, Theo Guenter, 1942-DISSERTAÇÃO
2016Emprego de métodos quimiométricos em análises por cromatografia gasosa bidimensional abrangente para avaliação de cacau, seus derivados e alfarrobaOliveira, Luciana Fontes de, 1985-Poppi, Ronei Jesus, 1961-TESE DIGITAL
2007Acido folico em achocolatadosPane, Daniela de Queiroz, 1977-Godoy, Helena Teixeira, 1957-DISSERTAÇÃO
2013Behavior of Salmonella during fermentation, drying and storage of cocoa beansdo Nascimento, MD; Pena, PO; Brum, DM; Imazaki, FT; Tucci, MLS; Efraim, P-Artigo de periódico
2018Sensory profile, drivers of liking, and influence of information on the acceptance of low‐calorie synbiotic and probiotic chocolate ice creamPeres, Juliana; Esmerino, Erick; Silva, Alessandra Lins da; Racowski, Ilana; Bolini, Helena-Artigo
2015Gorduras alternativas no comportamento de cristalização da manteiga de cacau e do chocolateSilva, Thais Lomonaco Teodoro da, 1989-Gonçalves, Lireny Aparecida Guaraldo, 1951-DISSERTAÇÃO
2015Influência da fração lipídica e da etapa de resfriamento na cristalização e estabilidade física de chocolate amargoOliveira, Simone Correa de, 1984-Efraim, Priscilla, 1978-DISSERTAÇÃO DIGITAL
2011Enterobactérias na cadeia produtiva do cacau ao chocolateSilva, Ivone Francisca da, 1982-Pereira, Jose Luiz, 1949-DISSERTAÇÃO
1-Sep-2011Revisão: Polifenóis em cacau e derivados: teores, fatores de variação e efeitos na saúdeEfraim, Priscilla; Alves, Adriana Barreto; Jardim, Denise Calil Pereira-Artigo de periódico
2011Influência da adição de hardfats sobre as propriedades tecnológicas do óleo de palma visando a aplicação em chocolatesOliveira, Glazieli Marangoni, 1979-Kieckbusch, Theo Guenter, 1942-DISSERTAÇÃO
2012Co-occurrence of ochratoxin a and aflatoxins in chocolate marketed in BrazilCopetti, MV; Iamanaka, BT; Pereira, JL; Lemes, DP; Nakano, F; Taniwaki, MH-Artigo de periódico
2013Characteristics of cocoa butter and chocolates obtained from cocoa varieties grown in Bahia, BrazilEfraim, P; Pires, JL; Garcia, AD; Grimaldi, R; Luccas, V; Pezoa-Garcia, NH-Artigo de periódico
2015Influence of functional and diet/light claims on chocolate dairy dessert consumers' evaluations: bilinear and multilinear decomposition methodsMorais, E. C.; Pinheiro, A. C. M.; Nunes, C. A.; Bolini, H. M. A.-Artigo
2016The Influence Of The Rebaudioside A Content Of Stevia (stevia Rebaudiana Bertoni) On The Determination Of Sweetness Equivalence In Bittersweet Chocolates, Using The Time-intensity AnalysisAzevedo; Bruna M.; Ferreira; Janaina M. M.; Luccas; Valdecir; Bolini; Helena M. A.-Artigo
2017Sensory Profile And Consumer Acceptability Of Prebiotic White Chocolate With Sucrose Substitutes And The Addition Of Goji Berry (lycium Barbarum)Morais Ferreira; Janaina Madruga; Azevedo; Bruna Marcacini; Luccas; Valdecir; Andre Bolini; Helena Maria-Artigo