Browsing by Author Ribeiro A.P.B.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

or enter first few letters:  
Showing results 1 to 7 of 7
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)AdvisorType
2009Instrumental Methods For The Evaluation Of Interesterified FatsRibeiro A.P.B.; Basso R.C.; Grimaldi R.; Gioielli L.A.; Goncalves L.A.G.-Artigo de periódico
2014Physicochemical Properties Of Interesterified Blends Of Fully Hydrogenated Crambe Abyssinica Oil And Soybean OilGuedes A.M.M.; Ming C.C.; Ribeiro A.P.B.; Da Silva R.C.; Gioielli L.A.; Goncalves L.A.G.-Artigo de periódico
2013Interesterification: Alternative For Obtaining Zero Trans Fat Bases For Food ApplicationsRibeiro A.P.B.; Goncalves L.A.G.; Gioielli L.A.; Basso R.C.-Capítulo de livro
2007Enzymatic Membrane Reactor And Supercritical Fluids: Process Association [reator De Membrana Enzimático E Fluidos Supercríticos: Associação De Processos]De Moura J.M.L.N.; Ribeiro A.P.B.; Grimaldi R.; Goncalves L.A.G.-Artigo de periódico
2006Optimization Of The Production Conditions Of Ethyl Esteres From Fish Oil With High Content Of In ω-3 Long Chain Fatty Acids [otimização Das Condições De Produção De ésteres Etílicos A Partir De óleo De Peixe Com Elevado Teor De ácidos Graxos ω-3]De Moura J.M.L.N.; Goncalves L.A.G.; Grimaldi R.; Soares M.D.S.; Ribeiro A.P.B.-Artigo de periódico
2007Chemical Interesterification: Alternative To Production Of Zero Trans Fats [interesterificação Química: Alternativa Para Obtenção De Gorduras Zero Trans]Ribeiro A.P.B.; Leite J.M.; De Moura N.; Grimaldi R.; Goncalves L.A.G.-Artigo de periódico
2009Chemical Interesterification Of Soybean Oil And Fully Hydrogenated Soybean Oil: Influence Of The Reaction Time [interesterificação Química De óleo De Soja E óleo De Soja Totalmente Hidrogenado: Influência Do Tempo De Reação]Ribeiro A.P.B.; Masuchi M.H.; Grimaldi R.; Goncalves L.A.G.-Artigo de periódico