Browsing by Author Ribeiro, Ana Paula Badan

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 33  next >
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)AdvisorType
1-Oct-2006Otimização das condições de produção de ésteres etílicos a partir de óleo de peixe com elevado teor de ácidos graxos ômega-3Moura, Juliana Maria Leite Nóbrega de; Gonçalves, Lireny Aparecida Guaraldo; Grimaldi, Renato; Soares, Marinalda da Silva; Ribeiro, Ana Paula Badan-Artigo de periódico
1-Oct-2007Interesterificação química: alternativa para obtenção de gorduras zero transRibeiro, Ana Paula Badan; Moura, Juliana Maria Leite Nóbrega de; Grimaldi, Renato; Gonçalves, Lireny Aparecida Guaraldo-Artigo de periódico
1-Jan-2009Interesterificação química de óleo de soja e óleo de soja totalmente hidrogenado: influência do tempo de reaçãoRibeiro, Ana Paula Badan; Masuchi, Monise Helen; Grimaldi, Renato; Gonçalves, Lireny Aparecida Guaraldo-Artigo de periódico
1-Dec-2008Avaliação do perfil sensorial de chá light sabor pêssegoOsawa, Cibele Cristina; Ferrari, Cristhiane Caroline; Siqueira, Priscila Becker; Brito, Carlos Alexandre Koguishi de; Sanvido, Gustavo Braga; Botelho, Adriana Prais; Alves, Leonardo Rangel; Cardoso, Cláudio Fernandes; Moais, Viviane Helena Ferreira; Melo, Lauro Luís Martins Medeiros de; Ribeiro, Ana Paula Badan; Bolini, Helena Maria André-Artigo de periódico
2016Sucrose Behenate As A Crystallization Enhancer For Soft Fats.Domingues, Maria Aliciane Fontenele; da Silva, Thaís Lomonaco Teodoro; Ribeiro, Ana Paula Badan; Chiu, Ming Chih; Gonçalves, Lireny Aparecida Guaraldo-Artigo de periódico
2020The effects of limonene on the crystallization of palm oilMello, Natália Aparecida; Cardoso, Lisandro Pavie; Ribeiro, Ana Paula Badan; Bicas, Juliano Lemos-Artigo
2018Interesterified soybean oil promotes weight gain, impaired glucose tolerance and increased liver cellular stress markersMiyamoto, Josiane Érica; Ferraz, Ana Carolina G.; Portovedo, Mariana; Reginato, Andressa; Stahl, Marcella Aparecida; Ignacio-Souza, Leticia Martins; Chan, Kenny L.; Torsoni, Adriana Souza; Torsoni, Marcio Alberto; Ribeiro, Ana Paula Badan; Milanski, Marciane-Artigo
2018Structuration of lipid bases with fully hydrogenated crambe oil and sorbitan monostearate for obtaining zero-trans/low sat fatsStahl, Marcella Aparecida; Buscato, Monise Helen Masuchi; Grimaldi, Renato; Cardoso, Lisandro Pavie; Ribeiro, Ana Paula Badan-Artigo
Aug-2019Potential of milk fat to structure semisolid lipidic systems : a reviewViriato, Rodolfo Lázaro Soares; Queirós, Mayara de Souza; Ribeiro, Ana Paula Badan; Gigante, Mirna Lúcia-Artigo
2015Crystallization Modifiers In Lipid Systems.Ribeiro, Ana Paula Badan; Masuchi, Monise Helen; Miyasaki, Eriksen Koji; Domingues, Maria Aliciane Fontenele; Stroppa, Valter Luís Zuliani; de Oliveira, Glazieli Marangoni; Kieckbusch, Theo Guenter-Artigo de periódico
2008Avaliação do perfil sensorial de chá light sabor pêssegoOsawa, Cibele Cristina; Ferrari, Cristhiane Caroline; Siqueira, Priscila Becker; Brito, Carlos Alexandre Koguishi de; Sanvido, Gustavo Braga; Botelho, Adriana Prais; Alves, Leonardo Rangel; Cardoso, Cláudio Fernandes; Moraes, Viviane Helena Ferreira; Melo, Lauro Luís Martins Medeiros de; Ribeiro, Ana Paula Badan; Bolini, Helena Maria André-Artigo
2009Thermal behavior, microstructure, polymorphism, and crystallization properties of zero trans fats from soybean oil and fully hydrogenated soybean oilRibeiro, Ana Paula Badan; Grimaldi, Renato; Gioielli, Luiz Antonio; Santos, Adenilson Oliveira dos; Cardoso, Lisandro Pavie; Goncalves, Lireny A. Guaraldo-Artigo
2009Influence of chemical interesterification on thermal behavior, microstructure, polymorphism and crystallization properties of canola oil and fully hydrogenated cottonseed oil blendsRibeiro, Ana Paula Badan; Basso, Rodrigo Correa; Grimaldi, Renato; Gioielli, Luiz Antonio; Santos, Adenilson Oliveira dos; Cardoso, Lisandro Pavie; Goncalves, Lireny A. Guaraldo-Artigo
2009Effect of chemical interesterification on physicochemical properties and industrial applications of canola oil and fully hydrogenated cottonseed oil blendsRibeiro, Ana Paula Badan; Basso, Rodrigo Correa; Grimaldi, Renato; Gioielli, Luiz Antonio; Goncalves, Lireny Aparecida Guaraldo-Artigo
2010Tripalmitin and monoacylglycerols as modifiers in the crystallisation of palm oilBasso, Rodrigo Corrêa; Ribeiro, Ana Paula Badan; Masuchi, Monise Helen; Gioielli, Luiz Antonio; Gonçalves, Lireny A. Guaraldo; Santos, Adenilson Oliveira dos; Cardoso, Lisandro Pavie; Grimaldi, Renato-Artigo
2008Avaliação do perfil sensorial de chá light sabor pêssegoOsawa, Cibele Cristina; Ferrari, Cristhiane Caroline; Siqueira, Priscila Becker; Brito, Carlos Alexandre Koguishi de; Sanvido, Gustavo Braga; Botelho, Adriana Prais; Alves, Leonardo Rangel; Cardoso, Cláudio Fernandes; Moraes, Viviane Helena Ferreira; Melo, Lauro Luís Martins Medeiros de; Ribeiro, Ana Paula Badan; Bolini, Helena Maria André-Artigo
2015Lipase catalyzed interesterification of Amazonian patauá oil and palm stearin for preparation of specific-structured oilsSperanza, Paula; Ribeiro, Ana Paula Badan; Macedo, Gabriela Alves-Artigo
2018Milk fat as a structuring agent of plastic lipid basesViriato, Rodolfo Lázaro Soares; Queirós, Mayara de Souza; Gama, Marco Antonio Sundfeld da; Ribeiro, Ana Paula Badan; Gigante, Mirna Lúcia-Artigo
2017Effect of baru (dipteryx alata vog.) addition on the composition and nutritional quality of cookiesCaetano, Kelly Aparecida; Ceotto, Juliana Muselli; Ribeiro, Ana Paula Badan; Morais, Francielli Pires Ribeiro de; Ferrari, Roseli Aparecida; Pacheco, Maria Teresa Bertoldo; Capitani, Caroline Dario-Artigo
2020Milk fat crystal network as a strategy for delivering vegetable oils high inomega-9, -6, and -3 fatty acidsViriato, Rodolfo Lázaro Soares; Queirós, Mayara de Souza; Silva, Mayanny Gomes da; Cardoso, Lisandro Pavie; Ribeiro, Ana Paula Badan; Gigante, Mirna Lúcia-Artigo