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2014Fats From Chemically Interesterified High-oleic Sunflower Oil And Fully Hydrogenated Palm OilMasuchi M.H.; Gandra K.M.; Marangoni A.L.; De Sa Perenha C.; Chiu M.C.; Grimaldi R.; Goncalves L.A.G.-Artigo de periódico
2014Physicochemical Properties Of Interesterified Blends Of Fully Hydrogenated Crambe Abyssinica Oil And Soybean OilGuedes A.M.M.; Ming C.C.; Ribeiro A.P.B.; Da Silva R.C.; Gioielli L.A.; Goncalves L.A.G.-Artigo de periódico
2005Optimization Of The Cemical Interesterification Reaction Of Palm Oil [otimização Da Reação De Interesterificaç ão Química Do óleo De Palma]Grimaldi R.; Goncalves L.A.G.; Ando M.Y.-Artigo de periódico
2009Instrumental Methods For The Evaluation Of Interesterified FatsRibeiro A.P.B.; Basso R.C.; Grimaldi R.; Gioielli L.A.; Goncalves L.A.G.-Artigo de periódico
2009Chemical Interesterification Of Soybean Oil And Fully Hydrogenated Soybean Oil: Influence Of The Reaction Time [interesterificação Química De óleo De Soja E óleo De Soja Totalmente Hidrogenado: Influência Do Tempo De Reação]Ribeiro A.P.B.; Masuchi M.H.; Grimaldi R.; Goncalves L.A.G.-Artigo de periódico
2008Quantification Of Tbhq (terc Butyl Hydroquinone) And Oxidative Stability Evaluation Of Commercial Sunflower Oils [quantificação De Tbhq (terc Butil Hidroquinona) E Avaliação Da Estabilidade Oxidativa Em óleos De Girassol Comerciais]Masuchi M.H.; Celeghini R.M.D.S.; Goncalves L.A.G.; Grimaldi R.-Artigo de periódico
2008Evaluation Of The Quality Of Pet Foods Using Fast Techniques And Official Methods [avaliação Da Qualidade De Rações Utilizando Métodos Rápidos E Métodos Oficiais]Osawa C.C.; Goncalves L.A.G.; Ragazzi S.-Artigo de periódico
1998Piqui (caryocar Brasiliense Camb) Oil Triglyceride Composition Modification By Enzymatic Way [modificação Por Via Enzimática Da Composição Triglicerídica Do óleo De Piqui (caryocar Brasiliense Camb)]Facioli N.L.; Goncalves L.A.G.-Artigo de periódico
2012Changes In Breaded Chicken And Oil Degradation During Discontinuous Frying With Cottonseed Oil [alterações Em Frango Empanado E Degradação Do óleo Durante A Fritura Descontínua Em óleo De Algodão]Osawa C.C.; Goncalves L.A.G.-Artigo de periódico
2012Deep-fat Frying Of Meat Products In Palm Olein [fritura Por Imersão De Produtos Cárneos Em Oleína De Palma]Osawa C.C.; Goncalves L.A.G.-Artigo de periódico
2002α- And γ-tocopherol Levels In Nelore Steer Blood Plasma After A Single Oral Treatment Of Soybean Oil Deodorizer Distillate (sodd)Borher J.R.Z.; Goncalves L.A.G.; De Felicio P.E.-Artigo de periódico
1998Effect Of Different Packaging Conditions On Storage Of Roasted And Salted Cashew NutLima J.R.; Goncalves L.A.G.; Silva M.A.A.P.; Campos S.D.S.; Garcia E.E.C.-Artigo de periódico
2006Soybeans Crude Oil Miscella Degumming Utilizing Ceramic Membranes: Transmembrane Pressure And Velocity Effectsde Carvalho C.C.; de Souza M.P.; da Silva T.D.; Goncalves L.A.G.; Viotto L.A.-Artigo de periódico
2006Optimization Of The Production Conditions Of Ethyl Esteres From Fish Oil With High Content Of In ω-3 Long Chain Fatty Acids [otimização Das Condições De Produção De ésteres Etílicos A Partir De óleo De Peixe Com Elevado Teor De ácidos Graxos ω-3]De Moura J.M.L.N.; Goncalves L.A.G.; Grimaldi R.; Soares M.D.S.; Ribeiro A.P.B.-Artigo de periódico
2007Chemical Interesterification: Alternative To Production Of Zero Trans Fats [interesterificação Química: Alternativa Para Obtenção De Gorduras Zero Trans]Ribeiro A.P.B.; Leite J.M.; De Moura N.; Grimaldi R.; Goncalves L.A.G.-Artigo de periódico
2007Enzymatic Membrane Reactor And Supercritical Fluids: Process Association [reator De Membrana Enzimático E Fluidos Supercríticos: Associação De Processos]De Moura J.M.L.N.; Ribeiro A.P.B.; Grimaldi R.; Goncalves L.A.G.-Artigo de periódico
2007Refining Of Rice Bran Oil (oryza Sativa L.) To Preserve γ-orizanol [refino De óleo De Farelo De Arroz (oryza Sativa L.) Em Condições Brandas Para Preservação Do γ-orizanol]Paucar-Menacho L.M.; Da Silva L.H.; Sant'Ana A.D.S.; Goncalves L.A.G.-Artigo de periódico
2000Relationship Between Water Activity And Texture Of Roasted And Salted Cashew KernelLima J.R.; Campos S.D.S.; Goncalves L.A.G.-Artigo de periódico
2014Emulsifiers: Acting As Modifiers Of The Crystallization Behaviour Of Fats [emulsificantes: Atuação Como Modificadores Do Processo De Cristalização De Gorduras]dos Santos C.A.; Ming C.C.; Goncalves L.A.G.-Artigo de periódico
2013Odor Significance Of The Volatiles Formed During Deep-frying With Palm OleinOsawa C.C.; Goncalves L.A.G.; Da Silva M.A.A.P.-Artigo de periódico