Skip navigation
Repositório da Produção Científica e Intelectual da Unicamp
Home
About
About RI
Historical
Resolution
Feedback
Language
português
español
English
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Browsing by Author Goncalves L.A.G.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
Author
Issue Date
Submit Date
???browse.sort-by.advisor???
Title
Sponsors
???browse.sort-by.department???
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 21
next >
Preview
Issue Date
Title
Author(s)
Advisor
Type
2009
Instrumental Methods For The Evaluation Of Interesterified Fats
Ribeiro A.P.B.
;
Basso R.C.
;
Grimaldi R.
;
Gioielli L.A.
;
Goncalves L.A.G.
-
Artigo de periódico
2012
Changes In Breaded Chicken And Oil Degradation During Discontinuous Frying With Cottonseed Oil [alterações Em Frango Empanado E Degradação Do óleo Durante A Fritura Descontínua Em óleo De Algodão]
Osawa C.C.
;
Goncalves L.A.G.
-
Artigo de periódico
2012
Deep-fat Frying Of Meat Products In Palm Olein [fritura Por Imersão De Produtos Cárneos Em Oleína De Palma]
Osawa C.C.
;
Goncalves L.A.G.
-
Artigo de periódico
2014
Emulsifiers: Acting As Modifiers Of The Crystallization Behaviour Of Fats [emulsificantes: Atuação Como Modificadores Do Processo De Cristalização De Gorduras]
dos Santos C.A.
;
Ming C.C.
;
Goncalves L.A.G.
-
Artigo de periódico
2014
Fats From Chemically Interesterified High-oleic Sunflower Oil And Fully Hydrogenated Palm Oil
Masuchi M.H.
;
Gandra K.M.
;
Marangoni A.L.
;
De Sa Perenha C.
;
Chiu M.C.
;
Grimaldi R.
;
Goncalves L.A.G.
-
Artigo de periódico
2014
Physicochemical Properties Of Interesterified Blends Of Fully Hydrogenated Crambe Abyssinica Oil And Soybean Oil
Guedes A.M.M.
;
Ming C.C.
;
Ribeiro A.P.B.
;
Da Silva R.C.
;
Gioielli L.A.
;
Goncalves L.A.G.
-
Artigo de periódico
2013
Odor Significance Of The Volatiles Formed During Deep-frying With Palm Olein
Osawa C.C.
;
Goncalves L.A.G.
;
Da Silva M.A.A.P.
-
Artigo de periódico
2008
Quantification Of Tbhq (terc Butyl Hydroquinone) And Oxidative Stability Evaluation Of Commercial Sunflower Oils [quantificação De Tbhq (terc Butil Hidroquinona) E Avaliação Da Estabilidade Oxidativa Em óleos De Girassol Comerciais]
Masuchi M.H.
;
Celeghini R.M.D.S.
;
Goncalves L.A.G.
;
Grimaldi R.
-
Artigo de periódico
2008
Evaluation Of The Quality Of Pet Foods Using Fast Techniques And Official Methods [avaliação Da Qualidade De Rações Utilizando Métodos Rápidos E Métodos Oficiais]
Osawa C.C.
;
Goncalves L.A.G.
;
Ragazzi S.
-
Artigo de periódico
2000
Relationship Between Water Activity And Texture Of Roasted And Salted Cashew Kernel
Lima J.R.
;
Campos S.D.S.
;
Goncalves L.A.G.
-
Artigo de periódico
2013
Interesterification: Alternative For Obtaining Zero Trans Fat Bases For Food Applications
Ribeiro A.P.B.
;
Goncalves L.A.G.
;
Gioielli L.A.
;
Basso R.C.
-
Capítulo de livro
2007
Refining Of Rice Bran Oil (oryza Sativa L.) To Preserve γ-orizanol [refino De óleo De Farelo De Arroz (oryza Sativa L.) Em Condições Brandas Para Preservação Do γ-orizanol]
Paucar-Menacho L.M.
;
Da Silva L.H.
;
Sant'Ana A.D.S.
;
Goncalves L.A.G.
-
Artigo de periódico
2007
Enzymatic Membrane Reactor And Supercritical Fluids: Process Association [reator De Membrana Enzimático E Fluidos Supercríticos: Associação De Processos]
De Moura J.M.L.N.
;
Ribeiro A.P.B.
;
Grimaldi R.
;
Goncalves L.A.G.
-
Artigo de periódico
2006
Optimization Of The Production Conditions Of Ethyl Esteres From Fish Oil With High Content Of In ω-3 Long Chain Fatty Acids [otimização Das Condições De Produção De ésteres Etílicos A Partir De óleo De Peixe Com Elevado Teor De ácidos Graxos ω-3]
De Moura J.M.L.N.
;
Goncalves L.A.G.
;
Grimaldi R.
;
Soares M.D.S.
;
Ribeiro A.P.B.
-
Artigo de periódico
2007
Chemical Interesterification: Alternative To Production Of Zero Trans Fats [interesterificação Química: Alternativa Para Obtenção De Gorduras Zero Trans]
Ribeiro A.P.B.
;
Leite J.M.
;
De Moura N.
;
Grimaldi R.
;
Goncalves L.A.G.
-
Artigo de periódico
1998
Piqui (caryocar Brasiliense Camb) Oil Triglyceride Composition Modification By Enzymatic Way [modificação Por Via Enzimática Da Composição Triglicerídica Do óleo De Piqui (caryocar Brasiliense Camb)]
Facioli N.L.
;
Goncalves L.A.G.
-
Artigo de periódico
2009
Chemical Interesterification Of Soybean Oil And Fully Hydrogenated Soybean Oil: Influence Of The Reaction Time [interesterificação Química De óleo De Soja E óleo De Soja Totalmente Hidrogenado: Influência Do Tempo De Reação]
Ribeiro A.P.B.
;
Masuchi M.H.
;
Grimaldi R.
;
Goncalves L.A.G.
-
Artigo de periódico
2005
Optimization Of The Cemical Interesterification Reaction Of Palm Oil [otimização Da Reação De Interesterificaç ão Química Do óleo De Palma]
Grimaldi R.
;
Goncalves L.A.G.
;
Ando M.Y.
-
Artigo de periódico
2002
α- And γ-tocopherol Levels In Nelore Steer Blood Plasma After A Single Oral Treatment Of Soybean Oil Deodorizer Distillate (sodd)
Borher J.R.Z.
;
Goncalves L.A.G.
;
De Felicio P.E.
-
Artigo de periódico
1998
Effect Of Different Packaging Conditions On Storage Of Roasted And Salted Cashew Nut
Lima J.R.
;
Goncalves L.A.G.
;
Silva M.A.A.P.
;
Campos S.D.S.
;
Garcia E.E.C.
-
Artigo de periódico