Browsing by Author Godoy H.T.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 54  next >
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)AdvisorType
2014Effects Of Extraction Methods Of Phenolic Compounds From Xanthium Strumarium L. And Their Antioxidant Activity [efeito De Métodos De Extração De Compostos Fenólicos De Xanthium Strumarium L. E Suas Atividades Antioxidantes]Scherer R.; Godoy H.T.-Artigo de periódico
2015Anthocyanin And Other Phenolic Compounds In Ceylon Gooseberry (dovyalis Hebecarpa) FruitsBochi V.C.; Godoy H.T.; Giusti M.M.-Artigo de periódico
2015Analysis Of Volatile Compounds In Capsicum Spp. By Headspace Solid-phase Microextraction And Gc × Gc-tofmsBogusz Junior S.; Marco P.H.; Valderrama P.; Damasceno F.C.; Aranda M.S.; Zini C.A.; Caramao E.B.; Tavares Melo A.M.; Filho J.T.; Godoy H.T.-Artigo de periódico
2015Total Phenolics Of Virgin Olive Oils Highly Correlate With The Hydrogen Atom Transfer Mechanism Of Antioxidant CapacityBallus C.A.; Meinhart A.D.; de Souza Campos F.A.; Godoy H.T.-Artigo de periódico
2014Supercritical Fluid Extraction And Low Pressure Extraction Of Biquinho Pepper (capsicum Chinense)de Aguiar A.C.; dos Santos P.; Coutinho J.P.; Barbero G.F.; Godoy H.T.; Martinez J.-Artigo de periódico
2013Extraction Of Polychlorinated Biphenyls In Breast Milk Samples: Univariated Optimization Versus Experimental Design [extraÇÃo De Bifenilas Policloradas De Amostras De Leite Materno: OtimizaÇÃo Univariada Versus Planejamento Experimental]Kowalski C.H.; Augusto F.; Godoy H.T.-Artigo de periódico
2013Optimization Of Electrophoretic Separations Of Thirteen Phenolic Compounds Using Single Peak Responses And An Interactive Computer TechniqueCamara C.A.P.; Bortoloti J.; Scarminio I.S.; Ballus C.A.; Meinhart A.D.; Godoy H.T.; Bruns R.E.-Artigo de periódico
1995Carotenoid Composition And Vitamin A Value Of Brazilian Loquat (eriobotrya Japonica Lindl.).Godoy H.T.; Amaya D.B.-Artigo de periódico
2012Sensory Profile Of Warmed-over Flavour In Tenderloin From Steers Supplemented With Alpha-tocopheroLage M.E.; Godoy H.T.; Bolini H.M.A.; de Oliveira R.R.; Minafra e Rezende C.S.; Prado C.S.-Artigo de periódico
2012Probiotic Yogurts Manufactured With Increased Glucose Oxidase Levels: Postacidification, Proteolytic Patterns, Survival Of Probiotic Microorganisms, Production Of Organic Acid And Aroma CompoundsCruz A.G.; Castro W.F.; Faria J.A.F.; Lollo P.C.B.; Amaya-Farfan J.; Freitas M.Q.; Rodrigues D.; Oliveira C.A.F.; Godoy H.T.-Artigo de periódico
2009Vitamin A In Diets For Nile Tilapia [vitamina A Em Dietas Para Tilápia Do Nilo]Campeche D.F.B.; Catharino R.R.; Godoy H.T.; Cyrino J.E.P.-Artigo de periódico
2009Nutritional Status Of Patients With Biliary Atresia And Autoimmune Hepatitis Related To Serum Levels Of Vitamins A, D And ESaron M.L.G.; Godoy H.T.; Hessel G.-Artigo de periódico
2009Validation Of Methodology For The Simultaneous Determination Of Synthetic Antioxidants In Vegetables Oils, Margarine And Vegetables Hydrogenated Fats By Hplc/uv [validação De Metodologia Para A Determinação Simultânea Dos Antioxidantes Sintéticos Em óleos Vegetais, Margarinas E Gorduras Hidrogenadas Por Clae/uv]Takemoto E.; Filho J.T.; Godoy H.T.-Artigo de periódico
2008Folates In Conventional And Organic Broccoli And Losses During Cooking [folatos Em Brócolis Convencional E Orgânico E Perdas No Processo De Cocção Em água]Lima-Pallone J.A.; Catharino R.R.; Godoy H.T.-Artigo de periódico
2008Simultaneous Determination Of Tartaric, Malic, Ascorbic And Citric Acids In Acerola, Açai And Cashew Pulps, And Stability Evaluation In Cashew Juices [determinação Simultânea Dos ácidos Orgânicos Tartárico, Málico, Ascórbico E Cítrico Em Polpas De Acerola, Açaí E Caju E Avaliação Da Estabilidade Em Sucos De Caju]Scherer R.; Rybka A.C.P.; Godoy H.T.-Artigo de periódico
2014Occurrence Of Low Molecular Weight Phenolics In Vitis Vinifera Red Grape Cultivars And Their Winemaking By-products From São Paulo (brazil)Barcia M.T.; Pertuzatti P.B.; Rodrigues D.; Gomez-Alonso S.; Hermosin-Gutierrez I.; Godoy H.T.-Artigo de periódico
2014Comprehensive Characterization Of Lipids From Amazonian Vegetable Oils By Mass Spectrometry TechniquesBataglion G.A.; da Silva F.M.A.; Santos J.M.; dos Santos F.N.; Barcia M.T.; de Lourenco C.C.; Salvador M.J.; Godoy H.T.; Eberlin M.N.; Koolen H.H.F.-Artigo de periódico
2014A Quantitative Study On The Phenolic Compound, Tocopherol And Fatty Acid Contents Of Monovarietal Virgin Olive Oils Produced In The Southeast Region Of BrazilBallus C.A.; Meinhart A.D.; de Souza Campos F.A.; da Silva L.F.D.O.; de Oliveira A.F.; Godoy H.T.-Artigo de periódico
2014The Effect Of The Duration Of Infusion, Temperature, And Water Volume On The Rutin Content In The Preparation Of Mate Tea Beverages: An Optimization Studyda Silveira T.F.F.; Meinhart A.D.; Ballus C.A.; Godoy H.T.-Artigo de periódico
2014Fast Method For Capsaicinoids Analysis From Capsicum Chinense FruitsSganzerla M.; Coutinho J.P.; de Melo A.M.T.; Godoy H.T.-Artigo de periódico