Browsing by Author Godoy, Helena Teixeira

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 79  next >
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)AdvisorType
1-Mar-2010Otimização de metodologia colorimétrica para a determinação de ácido ascórbico em geleias de frutasOliveira, Raquel Grando de; Godoy, Helena Teixeira; Prado, Marcelo Alexandre-Artigo de periódico
1-Feb-2004Determinação de corantes artificiais por cromatografia líquida de alta eficiência (CLAE) em pó para gelatinaPrado, Marcelo Alexandre; Godoy, Helena Teixeira-Artigo de periódico
1-Jan-2008Folatos em brócolis convencional e orgânico e perdas no processo de cocção em águaLima-Pallone, Juliana Azevedo; Catharino, Rodrigo Ramos; Godoy, Helena Teixeira-Artigo de periódico
1-Jan-2008Determinação simultânea dos ácidos orgânicos tartárico, málico, ascórbico e cítrico em polpas de acerola, açaí e caju e avaliação da estabilidade em sucos de cajuScherer, Rodrigo; Rybka, Ana Cecília Poloni; Godoy, Helena Teixeira-Artigo de periódico
2011Use Of Multivariate Statistical Techniques To Optimize The Simultaneous Separation Of 13 Phenolic Compounds From Extra-virgin Olive Oil By Capillary Electrophoresis.Ballus, Cristiano Augusto; Meinhart, Adriana Dillenburg; Bruns, Roy Edward; Godoy, Helena Teixeira-Artigo de periódico
1-Aug-2012Sensory profile of warmed-over flavour in tenderloin from steers supplemented with alpha-tocopherolLage, Moacir Evandro; Godoy, Helena Teixeira; Bolini, Helena Maria André; Oliveira, Raphael Rocha de; Rezende, Cíntia Silva Minafra e; Prado, Cristiano Sales-Artigo de periódico
1-Apr-2007Teores de corantes artificiais em alimentos determinados por cromatografia líquida de alta eficiênciaPrado, Marcelo Alexandre; Godoy, Helena Teixeira-Artigo de periódico
1-Jan-2013Extração de bifenilas policloradas de amostras de leite materno: otimização univariada versus planejamento experimentalKowalski, Cláudia Hoffmann; Augusto, Fabio; Godoy, Helena Teixeira-Artigo de periódico
2008Optimization Of R-(+)-alpha-terpineol Production By The Biotransformation Of R-(+)-limonene.Bicas, Juliano Lemos; Barros, Francisco Fábio Cavalcante; Wagner, Roger; Godoy, Helena Teixeira; Pastore, Gláucia Maria-Artigo de periódico
1-Oct-2006Metodologia analítica para determinação de folatos e ácido fólico em alimentosCatharino, Rodrigo Ramos; Godoy, Helena Teixeira; Lima-Pallone, Juliana Azevedo-Artigo de periódico
1-Jan-2008Simultaneous determination of B-Group vitamins in enriched cookiesAgostini-Costa, Tânia da Silveira; Scherer, Rodrigo; Kowalski, Cláudia Hoffmann; Prado, Marcelo Alexandre; Godoy, Helena Teixeira-Artigo de periódico
1-Jan-2009Validação de metodologia para a determinação simultânea dos antioxidantes sintéticos em óleos vegetais, margarinas e gorduras hidrogenadas por CLAE/UVTakemoto, Emy; Teixeira Filho, José; Godoy, Helena Teixeira-Artigo de periódico
1-May-2013Perfil de ácidos graxos e teor de colesterol de mortadela elaborada com óleos vegetaisYunes, João Felipe Ferraz; Terra, Nelcindo Nascimento; Cavalheiro, Carlos Pasqualin; Fries, Leadir Lucy Martins; Godoy, Helena Teixeira; Ballus, Cristiano Augusto-Artigo de periódico
2019Development of a method for simultaneous analysis of caffeine and taurine in energy drinks by micellar electrokinetic chromatography with diode-array detectorAlves, Alane Cangani; Meinhart, Adriana Dillenburg; Teixeira Filho, Jose; Godoy, Helena Teixeira-Artigo
2015Analysis of volatile compounds in Capsicum spp. by headspace solid-phase microextraction and GC × GC-TOFMSBogusz Junior, Stanislau; Março, Paulo Henrique; Valderrama, Patrícia; Damasceno, Flaviana Cardoso; Aranda, Maria Silvana; Zini, Claudia Alcaraz; Caramão, Elina Bastos; Melo, Arlete Marchi Tavares; Teixiera Filho, José; Godoy, Helena Teixeira-Artigo
2014Microencapsulated eucalyptol and eugenol as growth promoters in broilersScherer, Rodrigo; Bogusz Junior, Stanislau; Albuquerque, Ricardo de; Godoy, Helena Teixeira-Artigo
2017Determination of polyamines in baby food by gas chromatography-mass spectrometry: optimization of extraction and microwave-assisted derivatization using response surface methodologyPetrarca, Mateus Henrique; Fernandes, José Oliveira; Godoy, Helena Teixeira; Cunha, Sara Cristina-Artigo
2017Chemical composition and antioxidant capacity of açaí (euterpe oleracea) genotypes and commercial pulpsCarvalho, Ana Vânia; Silveira, Tayse Ferreira Ferreira da; Mattietto, Rafaella deAndrade; Oliveira, Maria do Socorro Padilha de; Godoy, Helena Teixeira-Artigo
2015Vinification by-products and their phenolic compoundsBarcia, Milene Teixeira; Pertuzatti, Paula Becker; Bochi, Vivian Caetano; Hermosín-Gutiérrez, Isidro; Godoy, Helena Teixeira-Artigo
2016Phenolic composition and antioxidant capacity of bacaba-de-leque (oenocarpus distichus mart.) genotypesCarvalho, Ana Vânia; Silveira, Tayse Ferreira da; Sousa, Sérgio Henrique Brabo de; Moraes, Maria Rosa de; Godoy, Helena Teixeira-Artigo