Browsing by Author Chang, Yoon Kil

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2012Antioxidant And Antiinflammatory Properties Of Germinated And Hydrolysed Brazilian Soybean Flours.Vernaza, Maria Gabriela; Dia, Vermont P; de Mejia, Elvira Gonzalez; Chang, Yoon Kil-Artigo de periódico
1-Jun-2010A influência de coberturas comestíveis na aceitação sensorial e intenção de compra de bolos de chocolateWalter, Eduardo Henrique Miranda; Fontes, Luciana Cristina Brigatto; Osawa, Cibele Cristina; Steel, Caroline Joy; Chang, Yoon Kil-Artigo de periódico
1-Dec-2009Caracterização físico-química, reológica, morfológica e térmica dos amidos de milho normal, ceroso e com alto teor de amiloseWeber, Fernanda Hart; Collares-Queiroz, Fernanda Paula; Chang, Yoon Kil-Artigo de periódico
1-Dec-2011Addition of green banana flour to instant noodles: rheological and technological propertiesVernaza, Maria Gabriela; Gularte, Márcia Arocha; Chang, Yoon Kil-Artigo de periódico
1-Jun-2003Effect of formulation on the quality of frozen bread doughSalas-Mellado, Myriam M.; Chang, Yoon Kil-Artigo de periódico
1-Dec-2012Caracterização físico-química e tecnológica da farinha de soja integral fermentada com Aspergillus oryzaeSilva, Leomar Hackbart da; Costa, Paula Fernanda Pinto da; Nomiyama, Gabriela Wakayama; Souza, Ingrid Paula de; Chang, Yoon Kil-Artigo de periódico
1-Mar-2013Efeito da substituição de cloreto de sódio por cloreto de potássio em pão francêsIgnácio, Ana Karoline Ferreira; Rodrigues, José Tarcísio de Domenico; Niizu, Patrícia Yuasa; Chang, Yoon Kil; Stell, Caroline Joy-Artigo de periódico
1-May-2013Massa alimentícia sem glúten com elevado teor proteico obtida por processo convencionalSchmiele, Marcio; Jaekel, Leandra Zafalon; Ishida, Patricia Mello Garrido; Chang, Yoon Kil; Steel, Caroline Joy-Artigo de periódico
1-Jun-2008Estabilidade de géis de amido de milho normal, ceroso e com alto teor de amilose adicionados de gomas guar e xantana durante os processos de congelamento e descongelamentoWeber, Fernanda Hart; Queiroz, Fernanda Paula Collares; Chang, Yoon Kil-Artigo de periódico
1-Mar-2009Avaliação físico-química de bolo de chocolate com coberturas comestíveis à base de gelatina, ácido esteárico, amido modificado ou cera de carnaúbaOsawa, Cibele Cristina; Fontes, Luciana Cristina Brigatto; Miranda, Eduardo Henrique Walter; Chang, Yoon Kil; Steel, Caroline Joy-Artigo de periódico
2015Influence of the extrusion process on the technological properties of hydroxypropylated cross-linked cassava starchJaekel, Leandra Zafalon; Schmiele, Marcio; Rodrigues, Rosane da Silva; Chang, Yoon Kil-Artigo
2008Physical and sensory properties of regular and reduced-fat pound cakes with added amaranth flourCapriles, Vanessa Dias; Almeida, Eveline Lopes; Ferreira, Reinaldo Eduardo; Arêas, José Alfredo Gomes; Steel, Caroline Joy; Chang, Yoon Kil-Artigo
2015Determinação da concentração de diferentes sistemas de solventes na solubilização de proteínas de análogo de carneSchmiele, Marcio; Araújo, Thiago Lopes; Gurgueira, Mônica Dubas; Chang, Yoon Kil-Artigo
2014A comparative study among methods used for wheat flour analysis and for measurements of gluten properties using the Wheat Gluten Quality Analyser (WGQA)Ferrari, Maria Cristina; Clerici, Maria Teresa Pedrosa Silva; Chang, Yoon Kil-Artigo
2015Germination of phaseolus vulgaris and alcalase hydrolysis of its proteins produced bioactive peptides capable of improving markers related to type-2 diabetes in vitroRocha, Thaís de Souza; Real Hernandez, Luis Manuel; Mojica, Luis; Johnson, Michelle H.; Chang, Yoon Kil; González de Mejía, Elvira-Artigo
2016Interaction between xylanase, glucose oxidase and ascorbic acid on the technological quality of whole wheat breadSilva, Camila Batista da; Almeida, Eveline Lopes; Chang, Yoon Kil-Artigo
2017Mixolab™ for rheological evaluation of wheat flour partially replaced by soy protein hydrolysate and fructooligosaccharides for bread productionSchmiele, Marcio; Felisberto, Maria Herminia Ferrari; Clerici, Maria Teresa Pedrosa Silva; Chang, Yoon Kil-Artigo
2017Survival of resistant starch during the processing of atmospheric and vacuum fried instant noodlesVernaza, Maria Gabriela; Chang, Yoon Kil-Artigo
2018Characterization of baru nut (Dipteryx alata Vog) flour and its application in reduced-fat cupcakesPaglarini, Camila de Souza; Queirós, Mayara de Souza; Tuyama, Silvia Satie; Moreira, Ana Claúdia Varanda; Chang, Yoon Kil; Steel, Caroline Joy-Artigo
2016Par-baked bread technology: formulation and process studies to improve qualityAlmeida, Eveline Lopes; Steel, Caroline Joy; Chang, Yoon Kil-Artigo